HÅR
Klippning, Håruppsättning, Hårförlängning, Keratinbehandling  
 

KLIPPNING

Börjar Du bli less på ditt hår? VI hjälper gärna till. Du kanske vill hitta en ny frisyr eller bara klippa igenom håret. Vad Du än vill göra; klippa, slinga, färga eller styla, så är Du välkommen till oss.

HÅRUPPSÄTTNING

Ska Du på bal? Eller tar Du kanske studenten? Vi har diplomerade hårsylister och ordnar Ditt hår på bästa sätt. Har Du  svårt för att sätta upp Ditt hår? Det kanske är för tunt eller för kort. Med hjälp av fantasi, kunskap och kanske även löshår, kan vi hjälpa Dig att få frisyren som Du alltid drömt om.

HÅRFÖRLÄNGNING

Långt hår kan man få vänta länge på, men varför vänta när man kan förlänga håret på en gång. Om Du har tunt hår kan Du även fylla ut håret för att få det tjockare. Längderna och färgen väljer Du själv. Eller så kanske Du bara vill pigga upp håret med några få färgade slingor

Vi använder äkta europeiskt hår från So Cap Italien. Keratinvaxet som används är skonsamt för håret eftersom keratin är ett ämne som finns i det egna håret. Keratinvaxet smälts fast med en värmetång. Eftersom vi använder äkta hår så går det utmärkt att styla håret med t ex lock- eller plattång.

Tänk på att skydda extentionshåret mot sol, värme, klor och salt. Du behöver även använda produkter som är anpassade just för extentionshår. Detta för att håret ska hålla sig så fräscht som möjligt.

 EnvyMe - HårförlängningPå bilderna ovan har vi använt oss av 100 slingor

EnvyMe - HårförlängningPå bilderna ovan har vi använt oss av 125 slingor.

KERATINBEHANDLING  

Har du frissigt hår? Är det rufsigt och trassligt. Ditt hår kanske har blivit slitet av olika stylingprodukter och värmetänger. Eller så har du frissigt hår av naturen. Då kanske keratinbehandling är något för dig. Den här behandlingen återuppbygger och gör håret friskare igen. Ditt hår blir glansigt och lent och du slipper all frissighet. Den tar inte bort dina lockar, utan gör lockarna mjukare och följsammare.

Behandlingen tar cirka två timmar och håller i upp till fem månader. Lite beroende på hårtyp. Håret blir mjukt och glansigt eftersom keratinet hjälper håret att bli starkt och hålla ihop.

För att behålla mjukheten så länge som möjligt, är det viktigt att använder rätt produkter för att inte håret ska återgå till sitt ursprungliga utseende.

Efter den här behandlingen kan du gå ut i fuktigt väder utan att håret blir frissigt.

EnvyMe - Keratinbehandling